بانک ملی و شرکت دانش بنیان طبرستان
شرکت دانش بنیان طبرستان در استان مازندران به عنوان یک واحد تولیدی پیشرو در صنعت کشاورزی توانسته است با حمایت
مشاهده مطلب
مقایسه کشت برنج به روش دستی و مکانیزه
برداشت برنج با کمباین، خیلی راحت تر و کم ریسک تر از برداشت دستی است؛ چرا که برداشت دستی، دارای دردسرهایی است که مخ را به سوت زدن وا می دارد و داغ ش می کن
مشاهده مطلب
مراحل کشت برنج
مرحله اول: این بخش شامل مراحل مختلفی از قبیل بذرپاشی ، آماده کردن زمین کشاورزی ، داشت و برداشت برنج
مشاهده مطلب
عوامل محیطی موثر بر کشت برنج
دما: میانگین دمای مورد نیاز برنج هنگام رشد باید بین ۲۰ تا ۳۷ درجه سانتیگراد باشد. پایین بودن دما در
مشاهده مطلب
برنج چست؟
مقدمه: برنج، از مهمترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای
مشاهده مطلب
وجین کن های مکانیکی
مزایای استفاده از وجین کن های مکانیکی 1_کاهش مشقت کار وجین در مقایسه با وجین دستی 2_کاهش هزینه کارگری در
مشاهده مطلب
دستگاه وجین کن برنج
زمان مناسب استفاده از دستگاه وجین چه زمانی است؟ بهترین زمان برای کار وجین در نوبت اول 9-12روز پس از
مشاهده مطلب